Fillimi

Goethe-Institut

Nivelet sipas
GER
Provimet e 
 Goethe-Institut
Çmimet e provimeve
A1 Goethe-Zertifikat A1: Fit in Deutsch 1
Goethe-Zertifikat A1: Start Deutsch 1
75 € | *50 €
A2 Goethe-Zertifikat A2: Fit in Deutsch 
Goethe-Zertifikat A2
80 € | *55 €
B1 Goethe-Zertifikat B1 115 € | *70 €
B1 Modul Goethe-Zertifikat B1 40 € | *25 €
B2 Goethe-Zertifikat B2 140 € | *95 €
B2 Modul Goethe-Zertifikat B2  45 € | *30 €
C1 Goethe-Zertifikat C1 145 € | *95 €

* Çmimet për pjesëmarrësit e kurseve të Goethe-Zentrum

Nga data 01.08.2019 Goethe-Instituti ofron provimin e B2 ekskluzivisht në një formë modulare.

Informacione të mëtejshme mund të gjenden këtu:  https://www.goethe.de/de/spr/kup/prf/prf/gb2/wi9.html

 

Informata me rëndësi 

► Orari i punës: hënë - premte 9:00 - 16:00 ora

► Orari për telefonata: hënë - enjte 10:00 - 12:00 / 14:00 - 16:00 ora

Terminet për aplikim, do të ipen vetëm përmes sistemit online të rezervimit.

Sistemi nuk ju lejon që të regjistroheni për një provim, derisa jeni në pritje të rezultatetve të provimit paraprak, vetem pasi të jenë publikuar rezultatet, ju mund të aplikon për termin të ri.

Në datat e provimit nuk jane të mundura regjistrimet dhe konsultimet.

Paraqitja e provimit, pjesëmarrja në provim dhe tërheqja e certifikatës, mund të bëhet vetëm me pasaportë. Karta e identitetit kosovar (ID) nuk do të pranohet.

Terminet e rezevuara, por qe nuk janë paraqitur personalisht, do të ri-lëshohen si vende të lira për rezervim.

► Regjistrim i suksesshëm është vetëm nëse pranoni konfirmim me dokumentin si PDF

Goethe Zentrum Prishtina nuk bën ndërmjetësim apo rezervim të termineve për Provime në Institutet e tjera ne rajon. 

► Terminet për paraqitje të provimit kanë qenë, janë dhe mbesin pa pagesë. Sistemi ynë i termineve është i hapur për të gjithë. Nuk është e nevojshme që të angazhohet një agjension lidhur me kërkesat për termin.  Ne nuk bashkpunojmë me agjensione dhe kërkesat për termine nga ana e agjensioneve janë të padëshirueshme. Ne mbajmë të drejtën e rezervuar të anulojmë kërkesat e bëra nga ana e agjensioneve, pa pasur nevojë që të japim arsyetim për anulimin.


Rezultatet

Tërheqja e certifikatave behet vetëm në datat e caktuara.                                                                 Nëse nuk mund të vini, ju lutem merrni në konsideratë terminin e radhës.

Rezultatet  B1 nga 22.09.2019 │ terheqja e çertifikates: 22.10.2019 │ 9.00 - 12.00 Ora

Rezultatet  A2 nga 23.08.2019 │ terheqja e çertifikates: 01.10.2019 

Rezultatet  SD1 nga 07.08.2019 │ terheqja e çertifikates: 24.09.2019

Rezultatet  SD1 nga 02.08.2019 │ terheqja e çertifikates: 18.09.2019

Rezultatet  SD1 nga 19.07.2019 │ terheqja e çertifikates: 17.09.2019


Informata të tjera

Informata lidhur me bashkimin familjar

Kushtet e biznesit

Rregullorja e provimeve për të gjitha Goethe provimet (A1 - C2)


 TERMINET E PROVIMEVE  2 0 1 9  

 

NIVEL

 

 

TERMINET E PROVIMEVE

 

SD1/A1

11.01.2019

19.07.2019

 

25.01.2019

02.08.2019

 

08.02.2019

07.08.2019

 

01.03.2019

04.10.2019

 

08.03.2019

18.10.2019

 

22.03.2019

25.10.2019

 

05.04.2019

01.11.2019

 

17.05.2019

08.11.2019

 

31.05.2019

22.11.2019

 

07.06.2019

06.12.2019

 

14.06.2019

13.12.2019

 

05.07.2019

 

 A2

22.02.2019

 

10.05.2019

 

23.08.2019

 

11.10.2019

 

 

B1

18.01.2019

 

15.03.2019

 

24.05.2019

 

12.07.2019

 

20.09.2019

 

15.11.2019

 

 

B2

15.02.2019

 

19.04.2019

 

21.06.2019

 

27.09.2019

 

29.11.2019

 

 

C1

15.02.2019

 

19.04.2019

 

21.06.2019

 

28.09.2019

   

 

Sistemi online i rezervimeve per aplikim personal

Copyright ©2014, goethe-ks.org